Prirodni kamen proizvodi – Svih ovih godina, koliko naša firma postoji na tržištu, trudimo se svakoga dana da svakog našeg klijenta obradujemo i ispunimo sve njegove želje, jer verujemo da malim stvarima možemo da pričinimo veliku radost.

Naša firma u svom asortimanu proizvoda ima veliki broj različitih vrsta prirodnog kamena, drugačijih oblika, veličina, dimenzija, dezena i boja, koji možemo da ponudimo svim našim klijentima.

Prirodni kamen koji imamo u ponudi možete iskoristiti za oblaganje zidova, za spoljne fasade, za brojne druge radove. Ono što karakteriše naš prirodni kamen jeste činjenica da je vrlo otporan, neosetljiv na spoljašnje uticaje i veoma kvalitetan, tako da vam može trajati dugo.

U ponudi imamo struganički kamen, pločice različitog dizajna i dimenzija, zatim suvi zid, peščar, krajc, bunja, zidanik, baška kamen i sve druge tipove prirodnog kamena iz naših kamenoloma.

Pored toga, u ponudi imamo i brojne druge proizvode koje možemo napraviti od prirodnog kamena:

  • Česme za vaše vrtove, od kombinacije različitih tipova prirodnog kamena
  • Fontane za uređenje vašeg eksterijera u skladu sa vašim afinitetima
  • Šankove koji mogu dopuniti vaš enterijer i osvežiti njegov izgled
  • Kamine uz koje ćete provesti najdivnije trenutke i pored koji će vam biti najtoplije
  • Stepenice od prirodnog kamena mogu biti lep detalj i dodatak vašem domu
  • Staze kojima ćete čvrsto koračati i koje će biti vaš pravi oslonac
  • Fasade, zidovi i ograde od najkvalitetnijeg prirodnog kamena, različitih dezena

Svi proizvodi koji se nalaze u ponudi naše firme dostupni su svim klijentima, samo je potrebno da nam se javite na navedene kontakt telefone i stvar je rešena.

Za bilo koji proizvod da se odlučite, mi možemo da vam pomognemo oko odabira boja ili oblika, obezbeđujemo i prevoz kamena ili proizvoda od istog, možemo da vam ponudimo i ugradnju prirodnog kamena i postavljanje svih za vas kreiranih proizvoda.

Sve što poželite kod nas se ostvaruje, zato je vaš zadatak da smislite šta je to što biste želeli, a naš zadatak je da se postaramo da se ostvari sve što ste poželeli.

Svi proizvodi od prirodnog kamena koje vam možemo ponuditi jedinstveni su po svojoj strukturi, oblicima, dizajnu, tako da ćete imati u svom posedu unikatne proizvode od potpuno prirodnog materijala, u kojima ćete sigurno uživati.

Prirodni kamen koristimo za zidanje oblaganje i izradu sledećih proizvoda: Česme, fasade, fontane, kamini, ograde, šankovi, staze, stepenice. Takodje u ponudi imamo i dekorativni kamen za fontane i dvorišta.