Naša firma se bavi nabavkom, prevozom, ugradnjom i ostalim aktivnostima u vezi sa svim vrstama i oblicima prirodnog kamena, pa vam ovom prilikom stavljamo na raspolaganje naše usluge.

Veoma dugo se uspešno bavimo svim aktivnostima koje su povezane sa prirodnim kamenom svih vrsta boja i oblika. Iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata.

Odlikuje nas poštovanje dogovorenih rokova, preciznost i odgovornost u radu. Pored ugradnje, postoji mogućnost i nabavke kamena kao i prevoz na željenu destinaciju.

Ukoliko i vi želite da svoj dom obogatite nekim elementom od prirodnog kamena, naša firma vam može ponuditi širok asortiman usluga, kako biste svoj dom učinili lepšim za život.

Svaki naš kamen potpuno je prirodnog porekla, nabavljen iz najboljih kamenoloma na ovim prostorima. Za vas možemo da nabavimo sve moguće vrste kamena, od struganičkog, preko baškog kamena, bosuta, zidanika, do kamena siga ili bigar.

Prodaju prirodnog kamena obavljamo po veoma povoljnim cenama, garantujemo kvalitet dobijenog proizvoda i možemo da vam obezbedimo sve prateće usluge.

U našoj ponudi, klijenti mogu pronaći i uslugu ugradnje kamena ili kamenih proizvoda. Ukoliko želite, mi možemo da vam pomognemo da kamenom obložite vaše zidove, da napravimo stepenice koje će vas oduševiti, da vam napravimo kamin uz koji ćete provesti divne trenutke, ili možda šank koji će vaši prijatelji obožavati.

Osim u oblasti enterijera, možemo da vam ponudimo i raznovrsne usluge u domenu eksterijera, kao što su izrada fontana, staza, ograda, trotoara, kamenih česmi, i slično. Sve izrađujemo od najkvalitetnijeg prirodnog kamena, raznih boja, oblika, dimenzija i efekata. Naša firma može da vam ponudi i uslugu prevoza svega od prirodnog kamena, što vam je potrebno.

Prevoz obavljamo najsavremenijim kamionima i drugim vozilima, u zavisnosti od količine kamena koji se prevozi, ali možete biti potpuno mirni, jer savremeni sistem prevoza obezbeđuje veliku sigurnost predmeta koji vam prevozimo.

Naša firma može da vam ponudi sve svoje usluge po najpovoljnijim uslovima na teritoriji čitave zemlje, ali i šire. Poslujemo godinama na ovim prostorima, izgradili smo tradiciju uspešnog poslovanja i snabdevanja naših sugrađana prirodnim kamenom za različite namene.

Ukoliko i vi želite da promenite nešto u svom životu, želite da napravite nešto drugačije po čemu ćete biti prepoznatljivi, odlučite se za naš prirodni kamen i proizvode koje od njega možemo da vam napravimo, a sve prateće usluge mi ćemo za vas organizovati. Naša firma je vaš pouzdan partner u dugogodišnjoj saradnji.