Kamen za fontane – Za izradu prelepih fontana od prirodnog kamena kao i kada se radi izrada mini vodopada u Vašem dragocenom prostoru veoma je bitan pravilan i karakterističan izbor dekora, kamenog materijala, da bi postupak ugradnje prirodnog kamena dostigao željeni sklad u uklapanju i izuzetan vizuelni utisak.

Naš je zajednički interes je obostrano zadovoljstvo, stoga moramo obratiti posebnu pažnju i voditi računa o pravilnom odabiru i kreiranju koji se uklapa u ambijentalni prosotor.

Fontane od kamena možete ugrađivati u untrašnjem prostoru, poslovnom prostoru, dvorištma, vrtovima, a naš zadatak je da fontana i slapovi svojom postavkom prenesu verodostojnost prirodne lepote.

Kada se radi izrada fontana i njihova ugradnja prirodnim kamenom, važan je odgovarajući postupak u vidu predhodno dobro pripremljene podloge. Postupak pripreme podloge na koju se postavlja kamen je jako važan deo, jer se podloga tretita sa specijalnim hidroizolacionim premazom kako bi obezbedila zadržavanje i usmereni protok vode. Zatim sledi leplenje odgovarajućeg kamena.

kamen-za-fontane

U fontane je potrebno ugraditi kamen koji ima osobinu izuzetne postojanosti u vodi i na mrazu zbog stalnog kontakta sa vodom. Fontane se grade od sige-bigra, oblutka, pločastog materijala, dekorativnog kamena-korali i dekorativnih elemenata po Vašoj želji.

Za finalni izgled fontane, vrstu kamena za izradu fontana, njegovu postavku, boju-nijansu, izradu dekorativnih elemenata i pejzažni dizajn biljaka, za kompletno angažovanje pomoćiće Vam naše veliko i bogato iskustvo.

Obradićemo kamen – krupnije stene prema Vašoj želji.

Veoma je opravdani trend u dizajnu, ugradnja lomljenog prirodnog kamena u fontane i mini vodopade dvorišnog prostora i u unutrašnjem ambijentu.

Vizuelno estetski izgled fontane svojom lepotom i skladom, zračiće okolinom i odavaće apsolutni osećaj zadovoljstva Vašim čulima.

Dekorativni kamen za fontane

Prirodni kamen raznih oblika i veličina, boje žute crvene i bele.

Siga ili bigar

siga

Korali

korali