Prirodni kamen prevoz – Uvaženi kupci, ovim putem želimo da vas obavestimo da u dogovoru sa vama vršimo prevoz prirodnog kamena na destinaciju koju vi izaberete. Transport radimo po dogovoru sa vama u zavisnosti od situacije i vaših potreba.

Prirodni kamen je material koji traje večno, ugrađen je u brojna zdanja koja već dugo krase našu okolinu.

Upotreba prirodnog kamena je postupak koji je u velikoj meri pronašao ogromnu primenu u građevinarstvu, ugrađivanjem kamena i kamenih obloga, različite vrste, boja i dimenzija, kojima oblažemo razne građevinske elemente.

Koristi se za enterijer kao i za eksterijer za zidanje i oblaganje fasada na objektima, oblaganje terasa, cokli, česmi, bazena, fontana, žardinjera, staza, stepeništa, ograda, kamina, unutrasnjih zidova, zidanje, oblaganje šankova i slično.

U sklopu kompletnog posla ukazala se neophodna potreba za uslugom prevoza.

Prilikom dogovora oko vašeg izbora i porudžbine prirodnog kamena za ugradnju, nudimo Vam dobru uslugu koja apsolutno podrazumeva prevoz na željenu destinaciju.

Prirodni kamen prevozimo kamionima ili kombi vozilima u zavisnosti od količine. Prevoz kamena rade dugogodišnji iskusni i pažljivi vozači baš kao i utovar i istovar prirodnog kamena, tako da sa te strane možete biti potpuno bezbrižni.

Sve informacije oko usluge prevoza, možete dobiti preko opcije u kontaktima.