Prirodni kamen ugradnja je usluga koju sa velikim uspehom radimo godinama unazad. Ugradnja prirodnog kamena za nas predstavlja zadovoljstvo ali i obavezu prema klijentima jer se i najmanje greška skupo plaća.

Ugradnju kamena vrše vrhunski majstori koji se veoma dugo bave poslovima ugradnje prirodnog struganičkog kamena za različite namene i koji su pre svega pravi profesionalci u svom poslu.

Prirodni kamen se može ugraditi gotovo na svim površinama, a u zavisnosti od namene u građevinarstvu, vrši se njegova obrada.

Sečene, lomljene, obrađene ili prirodno lomljene ploče imaju veliku primenu prilikom ugradnje na objektima i kod uređenja enterijera i eksterijera.

Kamen možete u objektu ugrađivati u procesu zidanja objekta, zidanja temeljnh konstrukcija, oblaganja fasada, cokli, zidova, oblaganja postojećih zidova, stepeništa, zidanje i oblaganje šankova, kamina, popločavanje i slično. Izrađuju se ograde, lukovi, kupole, staze, stepenice, terase, bazeni, česme, fontane, mini vodopadi, žardinjere, ograde itd.

Stoga je jako vazan Vaš pravilan izbor da bi postupak ugradnje prirodnog kamena dostigao zeljeni cilj. U ponudi je velika kolekcija prirodnog kamena , sečeni i prirodno lomljeni, kamene ploče, sečeni elementi, štanglice, klesani kamen-bujani, siga itd.

Uslov za dobro izvrsenje posla karakteriše i prati odgovarajući postupak, koji diktira predhodno dobro pripremljena podloga i odgovarajuća zaštita.

Postupak pripreme podloge na koju se postavlja kamen je jako važan deo izgradnje, posle koga sledi ugradnja-leplenje odgovarajuceg kamena za nju.

Pomoćićemo Vam da se odlučite za vrstu kamena, njegovu postavku i boju-nijansu, a naše veliko iskustvo ce Vas opredeliti za kamen koji najbolje odgovara vašoj želji i uklapanju u prirodni ambijent, da bi se dobio najbolji vizuelno-estetski utisak.