Prirodni kamen fontane – Izrada fontana od prirodnog kamena je jedna od naših osnovnih delatnosti, kojom se bavimo veoma dugo, te stoga možemo reći da postajemo pravi eksperti u ovoj oblasti. Kao osnovu za izradu fontana koristimo siga kamen ili korale, različitih boja i dezena, tako da vaša fontana može biti potpuno unikatna i u skladu sa vašim željama.

Prirodni kamen za fontane koji se koristi prilikom izrade je siga – bigar, oblutak, pločasti materijal kao i dekorativni kamen (korali).

Čovek je nastao iz prirode i poslednjih godina sve više se njoj vraća. U svakom segmentu života, gde god je to moguće, sve više se uključuju elementi prirode, u različitim oblicima, čime se poboljšava kvalitet života svakog pojedinca i njegovo uživanje.

Ukoliko i vi želite deo prirode samo za sebe, kome ćete naći najbolje mesto u vašem domu, možete se slobodno javiti nama, jer mi deo prirode donosimo direktno do vas.

Konkretno, reč je o prirodnom kamenu, koji uzimamo iz najboljih delova našeg tla, prerađujemo najfinije moguće, kako bi se mogao potpuno uklopiti u vaš enterijer ili eksterijer.

Sve veći broj naših korisnika od nas traži da im napravimo fontane za pamćenje, koje će potpuno promeniti izgled dvorišta i bašti i dati im jedan potpuno drugačiji izgled.

Pravimo kombinaciju crvenog, belog i žutog kamena i najrazličitije oblike, kako bi vaša fontana na pravi način prikazala svu lepotu vašeg okruženja.

Ukoliko se odlučite da od nas nabavite prirodni kamen fontane će biti prava remek dela, jer se svakom projektu posvećujemo maksimalno, trudimo se da uslišimo sve želje klijenata i da svaki uspešan posao nama bude dobra referenca za buduću saradnju.

Fontane od prirodnog kamena postaju pravi hit u svetu, a sada i kod nas ih možete nabaviti po veoma povoljnim uslovima. Sve naše fontane izrađene su od vrlo kvalitetnog kamena, vrhunske izrade, tako da možete biti sigurni da će ostati postojane i na suncu, i po kiši, i na plus 80 i na minus 40.

Radno vreme naše firme je prilagođeno potpuno vašim potrebama, vrlo smo fleksibilni u odgovoru na zahteve naših klijenata i u najkraćem roku realizujemo svaki dogovor.

Fontane od prirodnog kamena mogu biti pravo rešenje za ulepšavanje vašeg dvorišta ili vrta, i verujemo da posle toga nećete ni napuštati ovu vašu malu oazu.

Učinite svoj eksterijer lepšim, obogatite ga žuborom vode i divnim nijansama prirodnog kamena, koji će se uklopiti u svaki izgled dvorišta. Izrada fontana nije nikad bila toliko jednostavna – završena posle jednog telefonskog poziva.

Dekorativni kamen za fontane – izrada fontana po želji

Prirodni kamen fontane prirodni-kamen-fontane1 prirodni-kamen-fontane2 prirodni-kamen-fontane3