Prirodni kamen Mionica – Upotreba kamena u građevinskoj industriji prisutna je još od davnina, ali tek poslednjih godina primetna je i ekspanzija upotrebe prirodnog kamena u stvaranju enterijera i eksterijera modernih domova. U okolini Mionice se nalaze prava nalazišta najkvalitetnijeg kamena na ovim prostorima, a mi možemo da se postaramo da željenu vrstu prirodnog kamena dostavimo direktno u vaš dom.

Naša firma se već dugo na teritoriji Srbije bavi proizvodnjom svih vrsta prirodnog kamena, njihovom preradom i oblikovanjem, a trudimo se da svim klijentima obezbedimo maksimalno kvalitetnu uslugu i najbolju ponudu prirodnog kamena na tržištu.

Upotreba prirodnog kamena nije ograničena samo na izgradnju vaših kuća i stanova. Vrlo uspešno prirodni kamen možete iskombinovati u kreiranju originalnog enterijera, prilikom izrade divnih stepenica i stabilnih šankova u vašem domu, možete na jednom zidu napraviti mozaik od kamena različitih boja, ili više zidova ukrasiti kamenom dekoracijom.

Uređivanje dvorišta i bašti nikada nije bilo jednostavnije, iskoristite različite oblike i boje našeg prirodnog kamena da napravite nestvarne oblike koji će učiniti da vaše dvorište dobije dušu. U ponudi imamo različite vrste lomljenog kamena (struganički lomljeni neravni kamen, struganička ravna, baški kamen, kamen peščar, bosuta i slično), sečenog kamena (kod nas možete nabaviti kamen bunja, krajc, zidanik i ostale vrste prirodnog kamena), različite dezene, oblike i boje štanglica i njihove kombinacije. Sve proizvode izrađene od prirodnog kamena možemo da vam obezbedimo u najkraćem roku, po vašoj želji.

Prirodni kamen može biti vrlo zanimljiva dopuna vašem postojećem enterijeru ili eksterijeru, u zavisnosti od toga kako želite da izgleda vaš dom. Možete prirodni kamen kombinovati sa ostalim stilovima u vašem domu, a vrlo lepo mogu dopuniti drvene ili keramičke konstrukcije.

Svaki komad našeg prirodnog kamena pažljivo je odabran, obrađen do najsitnijih detalja i spakovan tako da ne zauzima mnogo prostora. Mionica je kraj prelepe prirode, divnih živopisnih boja, ukoliko poželite da jedan delić te prirode osveži i vaš dom, naša firma je vaš pravi izbor.

Snabdevamo čitavo tržište najkvalitetnijim vrstama prirodnog kamena, u željenim bojama, oblicima i dimenzijama. Unesite dah prirode u vaše domove, ulepšajte boravak u njemu. Direktno iz Mionice do vaših domova – dar prirode.